Jurusolek Dirogol, Badan Dikerat & Kepala Direbus, Ahli Farmasi Dipenjara & Diarah Bayar Pampasan RM192k

Kilatmedia.com – Seorang pakar farmasi dijatuhi sanksi penjara 25 tahunan kerana merogol dan membunuh seorang pelajar di Kazakhstan yang juga bekerja sebagai jurusolek.Lebih mengejutkan apabila suspek dipercayai memenggal dan merebus kepala mangsa.

Badan mangsa dipotong, kepala direbus

Jurusolek Dirogol, Badan Dikerat & Kepala Direbus, Ahli Farmasi Dipenjara & Diarah Bayar Pampasan RM192k

 

Memetik laporan Kilatmedia.com, mangsa berusia 19 year yang dikenali dengan julukan Ayazhan Edilova tersebut merupakan seorang pelajar jurusan fesyen dan gadis ini dikatakan mengambil upah untuk menjahit sandang. Pada sebuah hari, mangsa sudah pergi ke tempat tinggal suspek, Rakhmanberdi Torebekov untuk mengambil ukuran badannya bagi menghasilkan sepasang sut.

Namun sebaliknya yang berlangsung apabila suspek didakwa sudah bertindak militan dengan merogol dan menyerang mangsa selepas gadis tersebut enggan lakukan interaksi seks dengannya. Tidak terhenti di situ, suspek lantas membunuh dengan memotong tubuh badan mangsa kepada lebih dari satu bahagian sebelum memenggal dan merebus kepalanya di di dalam periuk.

‘Dia membunuh adik saya’

Menurut sumber, sebagian bahagian tubuh badan mangsa ditemui di kawasan pembuangan sampah di kediaman suspek. Menurut abang mangsa, gigi dan juga kuku adiknya udah ditanggalkan dan diletakkan di didalam suatu beg plastik berasingan.

Dia membunuh adik saya dan menghabiskan kira-kira 24 jam memotong tubuh badannya.

Lebih mengejutkan apabila pihak berkuasa turut menemui lebih dari satu bahagian tubuh mangsa kedua, di mana ia menjurus kepada bisa saja suspek merupakan seorang pembunuh bersiri. menerusi rakaman televisyen litar tertutup (Cctv) membuktikan Edilova memasuki lif bersama dengan Torebekov, yang juga merupakan kali paling akhir gadis tersebut dilihat didalam suasana masih hidup.

Berikutan daripada tersebut, Hakim Erkin Maishinov menjatuhkan sanksi penjara 25 year kepada suspek. dia juga turut diperintahkan untuk membayar £34,000 (Rm192,148) sebagai sebahagian daripada pampasan kepada keluarga pelajar tersebut.

Check Also

Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta Sem Censura

Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta Sem Censura

kilatmedia.com – Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *