‘Kalau Nak Mengajar Bukan Masa ‘Live’, Jumpa Belakang Pentas’ – Hattan

Kilatmedia.com – Penyanyi, Dato Hattan dipercayai tidak cukup getol menyaksikan tindakan bunda Hetty Koes Endang yang mengajar para peserta Gegar Vaganza musim kelapan secara ‘Live’. &Nbsp;Menurut Hattan, perkara itu boleh dikerjakan di belakang pentas.

Ajak duduk atas pentas

‘Kalau Nak Mengajar Bukan Masa ‘Live’, Jumpa Belakang Pentas’ – Hattan

Didalam episod minggu ketujuh semalam, Adibah Noor dan Nikki Palikat sudah membawakan lagu ‘Berdiri Bulu Romaku’ dan ‘Rindu’ nyanyian Hetty Koes Endang. Sebaik sahaja Adibah Noor selesai jalankan persembahan, bunda Hetty dilihat naik ke pentas dan mengajar kedua-dua penyanyi itu untuk menyampaikan lagunya dengan cara yang lebih baik. bukan tersebut sahaja, Hetty Koes Endang turut mengajak kedua-dua peserta itu untuk duduk bersamanya di pentas. berikutan daripada tindakan itu, Dato Hattan sudah berisi naik satu posting di akaun Facebooknya.

Juri terkecuali nak mengajar bukan era sedang live.

Boleh mengajar jumpa belakang pentas. Sikit-Sikit udah.
Ujar Dato Hattan, pihak juri tidak sepatutnya mengajar para peserta ketika pertandingan itu tengah bersiaran secara segera. Tambah Dato Hattan, lebih ‘Manis’ sekiranya para juri mengajar para peserta di belakang pentas.

Lain kali tak payah tengok

‘Kalau Nak Mengajar Bukan Masa ‘Live’, Jumpa Belakang Pentas’ – Hattan

Di ruangan komen, ada segelintir netizen tidak bersetuju dengan pendapat Hattan. Menurut netizen, tiap-tiap juri layak memberi kritikan, pandangan mahupun pedagogi buat para peserta agar mereka lakukan persembahan yang lebih baik. Di samping tersebut, netizen meminta pelantun nada ‘Mahligai Syahdu’ tersebut agar jangan saksikan program mengenai sekiranya tidak mahu menonton para peserta diajar ketika siaran segera.

Susulan daripada komen netizen, Hattan memberitahu bahawa dia kudu saksikan program itu kerana beliau seorang penyanyi dan terlibat didalam industri seni. Menerusi pemerhatian pihak Ohbulan! posting yang dimuat naik oleh Hattan sudah beroleh 1000 tanda senang dan ratusan komen.

Check Also

Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta Sem Censura

Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta Sem Censura

kilatmedia.com – Completa Video Fortes Jovem Morre Apos Se Jogar Em Frente A Uma Carreta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *